top of page
PoundCake_Photo-1.jpg
PoundCake_Photo-40.jpg

MAIN ROOM

Deze is kamer is uitgerust met de befaamde Genelecs 1034b en de 7050b sub. Als je fan bent van analoge gear,staat er een M7 bricasti  reverb en Thermionic  Nightinggale (2 kanaals )waar je mee aan de slag kan. In de mainroom staat een Mac Pro met Logic en Pro Tools, maar er is uiteraard ook de optie om je eigen laptop aan te sluiten.

 

De Main Room is voorzien van Airco en 2 comfortabele bureaustoelen en de Panelen en veranderbare Led Lichten zorgen voor een high-end experience!

PRODUCER ROOM

In de Produceroom werk je op een eigen laptop. Door het plug & Play systeem kan je binnen no time al aan het werk zijn. De Producerroom is voorzien van een midi-keyboard,scherm,geluidskaart,speakers en een subwoofer.

 

Netals in de Mainroom vind je ook hier 2 comfortabele bureaustoelen , airco en is de kleur van de kamer aan te passen naar jou eigen smaak.

LIVE ROOM

Deze ruimte is multifunctioneel en word ingezet voor drum-les en om live drums op te nemen maar is met een paar aanpassingen zo omgetoverd in een studio waar je kan opnemen en produceren. Deze ruimte  heeft door de hoge ramen een mooie uitzicht naar de westzeedijk,wat ongetwijfeld zal inspireren. 

bottom of page