top of page

Gitaar akoestisch/ elektrisch

online mogelijk

Er zijn genoeg redenen om gitaar te leren spelen. Het is een sociale bezigheid, je kan veel technieken leren en het is natuurlijk leuk om te doen. Wat is belangrijk voor jou? Wil je ontdekken wat je muzikale talent is op de gitaar? Wil je met plezier je favoriete liedjes leren spelen? Of wil je een serieuze gitarist worden? Laten we kennismaken en een plan maken dat past bij wat jij wil.

Piano en Keyboard

online mogelijk

Onze pianolessen zijn geschikt voor beginners en gevorderden in alle leeftijden. Lijkt het jou leuk om piano te kunnen spelen of wil je je vaardigheden verder uitbouwen? Heb je nummers die je graag zou willen spelen op piano of keyboard? Neem het mee naar de les, de docent kan dan samen met jou een plan opstellen om de muziek te kunnen spelen die jij leuk vindt.

Drums en Ritmische scholing

online mogelijk

De drumles is gericht op het op speelse wijze ontwikkelen van de creatieve geest. Een drumles kan beginnen met het voorspelen van een ritme of de leerling mag spelen wat hij of zij wil en daar omheen wordt een les opgebouwd. Je zult in de drumlessen de eenvoudige grooves leren spelen en daarna zullen wij je steeds opnieuw blijven uitdagen. Dus of je nou voor het eerst komt of al wat ervaring hebt, onze docenten kunnen je alle fijne kneepjes leren.

Muziek Produceren

Songwriting

zang

VANAF 7 jaar

Tijdens de Produceer lessen ga je aan de slag in 3 professionele ruimtes in de Poundcake Studio’s. Hier leer je stap voor stap hoe je een complete song produceert.

•    Beats maken door middel van het programmeren van drumsamples en instrumenten

•    Het leren gebruik maken van synths

•    Maken van sound en processing van     samples en tracks door plug-ins en effects

•    Vocal recording/processing.

•    Mixen en masteren tot een eindproduct.

Hoe leuk is het om je eigen muziek van begin tot eind te kunnen schrijven en van een gedachte of gebeurtenis een volwaardig liedje te kunnen maken. Heb jij dit altijd al willen doen of schrijf je vaker songs maar kun je wel wat advies gebruiken? In de cursus songwriting ga je hiermee aan de slag.

Zingen is geweldig en met de juiste techniek wordt het nog leuker! Onze zanglessen worden geleid door een team van enthousiaste docenten.

 

Op zangles werk je natuurlijk aan je stem maar ook aan je zelfvertrouwen. Je leert jezelf te presenteren als je zingt en je overwint je angst om voor anderen te zingen.

 

We werken aan nummers die je zelf uitkiest en wij voor je uitzoeken.

Fotografie en Bewerken

Film en Video/Montage

DJ

VANAF 7 jaar

Deze fotografiecursus is voor iedereen die een camera beter willen leren kennen en beheersen. Raak jij geïnspireerd door momenten die voor eeuwig vastgelegd? Onze docenten helpen je graag bij je creatieve ontwikkeling.

Tijdens de Film en Video lessen leer je hoe de camera werkt en hoe je jouw beeldmateriaal moet editen met Adobe Première Pro. Je leert ook hoe je een verhaallijn maakt voor een film, documentaire, muziekvideo en je jou creativiteit kan vertalen naar beeld.

Fantaseer jij ervan om duizenden mensen uit hun dak te zien gaan op jouw Set. Tijdens onze lessen ga je aan de slag met verschillende DJ’s die elke weekend wel op een evenement staan te draaien en de nodige ervaring hebben. Het maakt niet uit wat voor liedjes jij wilt draaien, alle stijlen zijn welkom.

bottom of page